.

Monday, March 28, 2011

Run





I wished on a fallen star...but it might be too far,
Of reach now, of reach now, oh...

I'm sinkin' in,the thoughts of you,
Beginning to explore,the simple truth,
Will I always have, you all to myself? oh...

I've got to move on now... It's taking too long now,
I've got to run... run...
I've got to let go now... It's taking too long now,
I've got to run... run...

It's caging in,my mind is spinning round and round
And all they do, is think of you, oh...

I've got to move on now... It's taking too long now,
I've got to run... run...
I've got to let go now... It's taking too long now,
I've got to run... run...

till it ends...

Im sinking in, the thoughts of you,
beginning to enjoy the simple truth,
That I'll never have, you all to myself... oh....

I've got to move on now... It's taking too long now,
I've got to run... run...
I've got to let go now... It's taking too long now,
I've got to run... run...

Saturday, March 26, 2011

feeling good



When I opened up my eyes today

Felt the sun shining on my face
It became so clear to me that everything is going my way

I feel like there's no limit to what I can see

Got rid of fears that were holding me
My endless possibilities has the whole world opened for me
That's why I'm feeling...

I'm feeling so good
I knew I would be taking care of myself
Like I should 
'Cause not one thing can bring me down
Nothing in this world gonna turn me round...


Now the day is turning into night

And everything is still going right
There's no way you can stop me this time
Or break this spirit of mine

Like the stars above I'm gonna shine
Anything I want will be mine


Tonight I'm gonna have a good time
Call a few friends of mine
'Cause I'm loving life
and tonight i'm feeling so good


Thursday, March 24, 2011

Kursus Induksi

Penat jugak.walaupun cuma 3 hari..kepala ni macam kena pack-pack kasik padat.membaca buku sampai pening..(last minute nye keje)..huhu tak cukup tido...uwaaaaa






Balik rumah, rumah macam tongkang pecah, huhu ada sesiapa nak tolong kemaskan?






baju-baju berlambak-lambak tak dicuci.....errr..ada sesiap nak tolong basuhkan tak? kalaulah boleh mintak tolong kucing-kucing aku basuhkan baju kan best... haha  : D 




waaAAaa.....hari-hari sibuk tetap menceriakan hati ku... 






Friday, March 18, 2011

Fesyen Dress Labuh

Semua kawan-kawan aku tau aku suka berfesyen.

Jadi pada hari ini, disebabkan aku sungguh bosan, aku telah membuat fotoshoot ala-ala gadis majalah
dengan bantuan adik perempuanku..huhu


 



amacam? haha..credit to photographer yang tak berapa nak amatur tu..kuikui

P/s: Selendang tu organza silk, dress aku beli online, and kasut butik NOSE.

Thursday, March 17, 2011

Cuti sekolah dah nak habis..uwaaa

aku baru pulang dari Terengganu dua hari lepas melihat rakan baik naik pelamin.
Memang sengaja sambil pergi majlisnya, sambil aku pergi berjalan-jalan ngan kawan-kawan.

Terubat sikit rasa sunyi dan sibuk kebelakangan ini. Tapi abah aku lak jatuh sakit. Jadi aku berjalan ngan perasaan kurang tenteram.

Tak semena-mena aku terfikir kerja yang banyak menanti aku di rumah untuk disiapkan supaya aku tak kelam kabut minggu depan...

huhuhu...cuti sekolah dah nak habiss...uwaaaaAAAAaaa


Thursday, March 10, 2011

School Holiday? oh yeah? urmm not really!



        CAT: hello ... i am trying to sleep here...but 
                   why? why? i won't move?...urgghhhh


I AM NOT IN A GOOD MOOD

I AM TIRED

I NEED REST

I WANT A LONG VACATION 
(plus A very handsome man beside..thehehe)