.

Thursday, March 24, 2011

Kursus Induksi

Penat jugak.walaupun cuma 3 hari..kepala ni macam kena pack-pack kasik padat.membaca buku sampai pening..(last minute nye keje)..huhu tak cukup tido...uwaaaaa






Balik rumah, rumah macam tongkang pecah, huhu ada sesiapa nak tolong kemaskan?






baju-baju berlambak-lambak tak dicuci.....errr..ada sesiap nak tolong basuhkan tak? kalaulah boleh mintak tolong kucing-kucing aku basuhkan baju kan best... haha  : D 




waaAAaa.....hari-hari sibuk tetap menceriakan hati ku... 






2 comments:

cikgu siti hazreen said...

betul mell, walaupun kerja-kerja aku, berlambak-lambak, tak reti nak aku ungkapkan, tapi, still aku nak pergi sekolah...hurm, kerja yang kita pilih ni sebenarnya menyeronokkan juga walaupun tekanan hebat melanda ^_^

Maya said...

hehe...ye betul kak, mel terima kerja2 mel ngan senang hati dan harapkan keredhaanNya.. :)
Mel ske tgk muka anak2 murid mel. wlupun kdg2 mel garang, sbnarnye mel sgt penyayang ..huhu