.

Saturday, May 14, 2011

Aku lain engkau lain

aku lain engkau lain
aku suka putih
kau suka hitam
aku menari cacaca
kau gelek ikut suka
aku bunga 
kau buaya tembaga


aku lain engkau lain
aku tak suka cili
kau belasah bapak segala bapak cili
kalau makan kueh teow, aku asingkan taugeh
kau? kau main bedal jek semua
lalat pun kau tak nampak


aku lain engkau lain
aku ke kiri kau ke kanan
aku tak suka
kau suka
kau buatlah apa kau suka
aku buat apa aku suka
kalau kau tak suka
aku peduli apa?



p/s: dont mess with me!




online shopping

alo..hmm ni aku nk citer skit, aku kan suka shopping. sebab, shopping buat aku gembira.
 [maknenye klu aku bershopping mood aku tak keruan lah tuh] 
aku tak suka org tgk aku macam org sakit. sbb aku nak sihat dan ceria2 selalu. huhu.
kalau aku malas keluar aku online shopping jer. aku dah usha item2 yang aku mau. antaranya ialah...



and dress tu kan seksi sikit, aku leh pakai ngan jaket,,macam ini..

 heheh ..cun tk? watch me..!

Thursday, May 5, 2011

H>A>T>E

aku menyampah dengan kondisi badan aku yang selalu tak sihat

aku nak ada badan yang sihat macam orang lain

sebab aku nak buat apa yang aku kena buat dengan lebih baik!

aku menyampah dengan orang yang sangka keadaan aku lebih baik sebab aku sakit.tak yah lah nak bersungguh sangat. buat apa kan? buat susah badan je. baik ala kadar dan kalau sakit lebih baik cuti sakit. tak yah susah-susah.

what the heck?

aku lebih baik dari itu!