.

Saturday, May 14, 2011

online shopping

alo..hmm ni aku nk citer skit, aku kan suka shopping. sebab, shopping buat aku gembira.
 [maknenye klu aku bershopping mood aku tak keruan lah tuh] 
aku tak suka org tgk aku macam org sakit. sbb aku nak sihat dan ceria2 selalu. huhu.
kalau aku malas keluar aku online shopping jer. aku dah usha item2 yang aku mau. antaranya ialah...



and dress tu kan seksi sikit, aku leh pakai ngan jaket,,macam ini..

 heheh ..cun tk? watch me..!

No comments: