.

Wednesday, February 6, 2013

Hubungan Antara Penat dan Galaxy Noted

Hari ini aku balik petang lagi.. huhu kebelakangan ni selalu balik lewat..jap jap,,, biasa memang aku selalu balik lewat. Kadang-kadang tension gak.. Siapa-siapa yang cakap cikgu balik pukul satu tu meh sini aku sekeh. Sedap dier jek ngata cikgukerja sekerat hari.. kalau ternampak cikgu balik pukul 2.00 tu maksudnya cikgu tu ngajor jer, pergi punch kad, blk punch kad ikut time. takde koko, takde persatuan, takde sukan, takde kelab, tak handle kelas, tak pegang jawatan sup, data, dll lagi..

So memandangkan aku kerja penat2, nak bagi reward kat diri sendiri atas usaha dan penat lelah aku ini. Aku dapat berita baik, pengesahan berpencen. Jadi maknanya dah boleh keluarkan duit kwsp.. yeehuu.. boleh beli galaxy note...





1 comment:

siti hazreen said...

oh gajet-gajet terkini membuatkan mata terbeliak semacam kan? Hehe...tengok kawan-kawan aku guna tablet samsung macam best jer. Harga RM1500 dengan rebate tu..kalau hadiah pada diri sendiri selepas penat bekerja memang berbaloi-baloi lah ;)